Categorieën

Lees wat onze klanten van ons vinden

Tevredenheid van onze klanten heeft bij juwelier Vanhoutteghem de hoogste prioriteit. 
Wij proberen dit te bereiken door enkel topkwaliteit te leveren en een uitstekende service zowel voor, tijdens als na de aankoop te leveren 

Heeft u een ervaring die u met ons wil delen, vul hier dan uw beoordeling in. Wij stellen uw reactie op prijs?

Myriam Roemers - 16/01/2019 om 11:20

Fijne ervaring. Online zeker aan te raden

Ivo - 19/12/2018 om 00:55

Supersnelle levering naar Nederland.
Netjes ingepakt. Niks op aan te merken. Aanrader!!!

Els Dutrie - 01/12/2018 om 13:31

Naast de uitstekende service in de winkel nu ook online mogelijkheid. Mooi aanbod, ruime keuze, vlotte levering en veilig verpakt. Kortom, een bijkomende luxe om mijn bestelling van een luxe produkt veilig te ontvangen! Blij dit ontdekt te hebben.

mevr. Van Damme - 13/11/2018 om 09:56

Ik bestelde een zilveren halsketting,
die werd snel geleverd in heel mooie verpakking!
Prima service!

Heidi De Coster - 08/08/2018 om 19:12

Snelle levering,goede en veilige verpakking.

Ann - 24/07/2018 om 09:22

Ik bestelde een armband. Die werd heel snel geleverd en mijn aanvraag werd professioneel afgehandeld. Prima service.

Ann De Croocq - 19/07/2018 om 13:35

Ik kocht een armband en de aankoop werd snel en professioneel afgehandeld.

Pat Allen - 14/02/2018 om 11:13

I had some difficulty (my own fault I think) when ordering some earrings and emailed Pascale who replied quickly advising me how to proceed with my order. Fortunately Pascale’s English is far better than my Dutch and I received my beautiful earrings safely and was able to track my order throughout.
I thoroughly recommend this shop and would have no hesitation in ordering from them in the future.
Thank you so much Pascale and I wish you every success for the future with your shop!
Pat Allen

Kathy Tijtgat - 27/12/2017 om 14:28

Ketting online besteld met de naam van mijn dochter. Heel mooi afgewerkt en correct en mooi verpakt geleverd!
Prima service!

Bernard Vergote - 08/11/2017 om 08:12

Makkelijk thuis uitkiezen en dan afhalen in de winkel. Alles is heel vlot verlopen. Voor herhaling vatbaar.

Sarah - 06/11/2017 om 18:10

Snelle en correcte levering. De ring was prachtig verpakt en sneller geleverd dan voorzien. De donderdagmorgen besteld en de vrijdagnamiddag al afgeleverd met Bpost

 
Pagina 1 van 1
 
Ik wens mij in te schrijven op de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van acties & events & trends